• A  A  A  

Actueel

Filter op thema:

  • Reset Filters

Gevraagd advies WijkGGZ-teams

Bij de inrichting van WijkGGZ-teams in het Rijk van Nijmegen moet aandacht zijn voor LHBTIQ+-sensitiviteit. Het College heeft hier advies over gevraagd aan de RegenboogRaad.  

Lees verder

Regenboogagenda 2021 2024

De RegenboogRaad is, net als andere betrokken organisaties en actieve burgers, betrokken bij de totstandkoming van de Regenboogagenda 2021 2024 en heeft het college hierover geadviseerd.

Lees verder

Advies Inclusieagenda

De RegenboogRaad adviseert het college de systematiek van SchoolsOUT te starten met een apart project voorzien van een eigen budget en om de doelstellingen ten aanzien van LHBT+-ers met een

Lees verder

Bouwstenen Coalitieakkoord 2022

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 hebben de adviescommissie JMG, de Seniorenraad, Kleurrijk Samenleven Nijmegen, de Cliƫntenraad P-wet en de RegenboogRaad Nijmegen elk vanuit hun eigen werkveld

Lees verder

Wat kan volgens jou beter?

We kunnen ons voorstellen dat u na het bezoeken van de site een vraag en/of opmerking heeft. Die horen we graag! U kunt het beste met ons in contact komen door een e-mail te sturen naar regenboograad@nijmegen.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Neem contact op